Записки цецинського самашедшого-4, або Румунська фаца чернівецького (ж)ОпоБлоку

Минулого тижня завдяки старанням Олексія Бурбака буковинські виборці з подивом дізналися, що регіонівська нечисть, яка проривається до місцевих рад під прапорами зрадницького «Опозиційного блоку», не гребує тримати в кишені паспорти інших держав. Щоправда дивувалися не всі, а лише ті, хто не знає про справжні подвиги героя, на якого звернув свою увагу народний депутат.


На жаль, мальовниче село Маршинці подарувало світу не тільки талант Софії Ротару, але й злодюг, політичних аферистів та відвертих зрадників. Саме з них і відбирали першого номера виборчого списку «Опозиційного блоку» до Новоселицької районної ради. Відбирали довго, бо серед порядних людей не знайшлося нікого, хто б ризикнув заплямувати себе співпрацею із Михайлом Папієвим та його клікою. Тому спинилися на тому, що попри дорогу погано лежало. Отож знайомтеся…

Гульпак Анатолій Володимирович, 1970 року народження, поважна особа – депутат Маршинецької сільської ради. Громадянин України. За сумісництвом громадянин Республіки Молдова. Це тепер. А в минулому дрібний кримінальний елемент в бригаді братів Семенюків. У 2006 році мало не загримів за грати, бо підозрювався в тому, що незаконно переправляв через український кордон до ЄС нелегалів із Афганістану, Сомалі та інших бідових країн. А влітку 2014 року Анатолій Володимирович організовував протести проти мобілізації в рідних Маршинцях, заставляв людей палити повістки і рвати українські паспорти. Допомагали йому в цьому його давні товариші сільський голова Віталій Кіріл та депутат сільради Василь Кирлан. До речі, останній в депутати подався, щоб гроші заробляти, після того як втік від італійської поліції, яка до сьогодні шукає його за співучасть у розбійних нападах.

Але Гульпак із товаришами, то лише квіточки. А ягідка в тому, що Максим Юрійович не про всіх «(ж)ОпоБлоківців» всю правду знає, бо з Києва менше видно справжню їхню суть. А тут, на місці, варто лише мати добре поінформовані джерела серед прикордонників, щоб знати, хто окрім українського має паспорти інших держав. Так от…

Є такий собі громадянин Румунії Павел Дімітріу, який має паспорт №051192482 і впродовж 2014-2015 року неодноразово перетинав державний кордон України. Причому два рази на автомобілі із номерами CV88DIP, який часто бачать біля Генерального консульства Румунії в Чернівцях.

Коли уважно приглянутися до домнула Дімітріу, то виявляється що це ніхто інший як Дмитро Дмитрович Павел, 1983 року народження, уродженець села Байраки Герцаївського району, племінник найвідомішого уродженця села Турятка Глибоцького району Георгія Галиця, випускник Дипломатичної академії при МЗС України, за часів Папієва директор Департаменту інфраструктури, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Чернівецької ОДА.


А сьогодні Дмитро Дмитрович гордо очолює виборчий список «Опозиційного блоку» на виборах до Чернівецької обласної ради. Бореться з антинародним режимом. Несе справедливість та опозиційні ідеї в маси. Немає більше нічого сказати про такого патріота. Окрім кількох запитань. Дмитро Дмитрович, а Вас совість не мучить, коли в консульському авто по румунському паспорту перетинаєте український кордон? А по ночам спите спокійно, коли знаєте, що за вас як громадянина Румунії будуть голосувати громадяни України? А статтю 111 «Державна зрада» Кримінального кодексу Ви давно, домнуле Дімітріу, перечитували?

1 коментар

Олег Тудан
Дмитро Павел часом 4-ту гімназію не кінчав?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте